Friday, July 27, 2012

Kolonel Dr Abdul Hamid Umar Zakaria

Kolonel Dr Abdul Hamid Umar Zakaria, seorang bekas tentera rejim Asad (pernah berkhidmat di hospital tentera di bandar Halab dan kini telah berpaling tadah demi membantu perjuangan rakyat) di dalam suatu temubual bersama Saluran Al-Jazeera TV telah membongkar rahsia bahawa: Rejim Asad telah melakukan suatu jenayah perang terbesar abad ini ke atas rakyat Syria (termasuk anggota tentera yang berkhidmat untuk rejim). 
Di hospital kerajaan, telah dilantik satu jawatankuasa khas bagi menangani kes-kes kecemasan yang berlaku terhadap tentera dan rakyat yang cedera dengan cara yang kejam. Beliau menyatakan, sekiranya ada dikalangan orang awam (rakyat) yang cedera ringan dan di hantar ke hospital, maka jawatankuasa ini akan bertindak mencuri anggota badan mangsa sebelum membunuhnya dengan kejam. Sekiranya kecederaan yang dialami adalah kecederaan yang parah, maka mangsa akan dibunuh terus tanpa belas kasihan. 
Adapun anggota tentera kerajaan yang cedera, sekiranya kecederaan yang menimpa adalah ringan, mereka akan dirawat selama sehari atau dua hari dan dihantar kembali bertugas bagi pihak rejim sebelum mereka benar-benar sembuh. 
Sekiranya kecederaan yang dialami oleh tentera kerajaan agak parah, mereka akan dibunuh dengan cara menyuntik ke dalam badan mereka cecair kalsium yang membunuh, atau dengan menyuntik cecair yang mengurangkan kadar gula yang akhirnya membawa kepada kematian.
Ini dilakukan bagi mengurangkan kos perubatan yang akan ditanggung oleh kerajaan (rejim Asad). Mayat tentera kemudiannya akan dibungkus dengan bendera Syria dan dihantar kepada keluarganya untuk diuruskan.

Kanak-kanak Mesir yang pertama menyertai senarai mati syahid dalam Revolusi Syria


------------------------
Kanak-kanak :Islam Muhammad Addab’ie yang berumur 7 tahun telah mati syahid awal pagi Isnin 25/6/2012 di bandar Dar’aa. Beliau merupakan seorang warga Mesir yang tinggal di kem pelarian, di bandar tersebut dan telah terbunuh akibat pengeboman tentera rejim al-Assad dengan mortar.
------------------------
Tiada kuasa dan upaya melainkan dari Allah. Cukuplah Allah sebagai pelindung kami dan Dialah sebaik-baik tempat bergantung. Semoga Allah membalas dendam ke atas mereka.

t seorang mangsa yang mati syahid

[26 jun 2012- Selasa] Gambar mayat seorang mangsa yang mati syahid, tetapi tidak dapat diambil kerana terdapat penembak tepat (sniper pihak rejim basyar) yang menunggu sesiapa yang mendekatinya.

Berhala Hafiz Asad yg dirobohkan.

Adik Hafiz Asad yg masih hidup duduk di Perancis Ref'at Al-Asad...Pembunuh rakyat Syria di Hama tahun 1982.beliau dari fahaman Syiah A'lawiyyah.

Perbezaan antara penyokong Syiah Basyar Asad dan Mujahidah yang brsama kebangkitan rakyat.

Al-Quran menjadi mangsa ditembak oleh tentera Syiah Basyar Asad.

syahid!!

Penyembelihan beramai2 terbaru di bandar Douma Syria 28/6/2012

Setan Syiah ini berkata "Bunuhlah pelarian2 Syria yang berada di Lubnan dan jangan diberikan perubatan kepada mereka dan jangan diberi makan pada mereka.."

Keadaan terkini bandar Homs Syria!!

Mafia Syiah Asad yang celaka membelasah orang tua ni.

Nasib umat ISlam di Douma Syria...28/6/2012

Hospitals and clinics in Zamalka

News: Hospitals and clinics in Zamalka, Arbin and Harasta are full and calling for blood donations of all types, meanwhile this mad man on a lose.
Ya Allah .. Ya Allah .. Be there for them ..

(06-30-12) #Tentera Assad mengebom Zamalka #syrua semasa upacara pengkebumian..

Shuhada Horiya bintu adnan. Penembak sniper membunuhnya di rumah. Dia hamil tiga bulan!!