Sunday, October 20, 2013

Kotak bayi (macam peti surat).

Kotak bayi (macam peti surat). 

Ada baik dan buruknya. 

Satu daripada buruknya sudah tentu menggalakkan perlakuan seks di luar nikah kerana solusi untuk membuang bayi yang tidak diingini sudah disediakan oleh Yayasan OrphanCare yang mengendalikan Pusat Pelindung Bayi.

Baiknya sudah tentu dapat mengelakkan bayi yang tidak berdosa "dibunuh" oleh ibu mereka tanpa belas kasihan.

Aduhai Malaysiaku!

MARI SEMUA FIKIR-FIKIRKAN APA AKAN TERJADI KEPADA NEGARA KITA JIKA TERUS BEGINI.

PENGARAH FILEM HINA NABI MENANGIS MOHON KEAMPUNAN ALLAHPengarah filem hina Nabi menitis air mata semasa haji
Arnold Van Doorn, bekas penerbit filem yang menghina Rasulullah shallallahu 'alaihi wasallam menjadi tetamu Allah menunaikan kewajiban haji pada tahun ini, air matanya tidak henti-henti saat tiba di Mekah.

Dia mencari saat yang paling bahagia ketika ini. Van Doorn akan menghasilkan filem yang bertentangan dengan filemnya yang terdahulu bertajuk Sayyidul Basyar (Penguhulu Manusia).

Melalui kenyataan kepada harian Saudi Okaz, dia mencari apa yang dia cita-citakan dalam Islam. Dia mengingatkan masa lalunya yang memerangi Islam dan seperti orang yang menangkap angin. Dia datang ke baitullah untuk meminta ampun dan meminta kepada Allah untuk menghapuskan kesalahannya di masa lalu.

Setelah kepulangannya dari haji, dia bertekad berkhidmat untuk Islam dan muslimin dengan mengerjakan suatu projek besar pembuatan filem yang menggambarkan Nabi adalah Nabi yang rahmat.

*Diterjemahkan dari sumber peribadirasulullah.wordpress.com