Saturday, March 2, 2013

Apa maksud perupamaan "menangguk di air keruh?"

Apa maksud perupamaan "menangguk di air keruh?"

Mereka FITNAH org lain punya salah...

Tetapi mengenepikan kesalahan sendiri..

Sebagai parti yg mengawal kerajaan.. iaitu BN harus :

1 : Siasat kenapa tentera Sulu dengan mudah menceroboh negara kita.

2 : Dimana tentera? kenapa Polis take over kes ni?

3 : Kg tersebut ramai sedara mara Sulu.. yg ada IC,siapa yg beri ic ni?

4 : Mengapa sewa radar tak bayar hinggakan radar pun terlepas pandang kemasukan musuh?

5 : Menteri tak usah menjadi HERO ! ini kerja Tentera.. kenapa kesilapan ni berlaku?

Moral of story... usah menangguk di air keruh....silap sendiri kemain banyak!

Bila dah ramai jadi warganegara...mereka tubuh persatuan.. nah.. ni apa?

Boikot kicap BN....

 

Gadis ketagih pewangi ketiakSeorang remaja mendedahkan dia mempunyai ketagihan paling pelik di dunia kerana tidak dapat berhenti memakan pewangi ketiak.

Nicole, 19, dari New York berkata, dia suka dengan rasa pewangi itu ketika dia masih bayi tetapi kemudian menjadi ketagih memakannya sejak dua tahun lalu.


Sejak itu, dia sudah memakan secara purata setengah batang bahan itu sehari, sama dengan 15 batang sebulan.

Nicole berkata ketagihannya itu menyebabkan mulutnya kering dan mengalami kekejangan di perut.


Untuk mengatasi masalah itu, dia kadang-kadang menyembur pewangi ke lidahnya. Nicole berkata: “Otak saya memberitahu, ‘kamu perlu memakannya’. “Saya cuba untuk menghentikan tabiat itu selama seminggu, tetapi jatuh sakit dan pening.


“Apabila saya menyedari saya hampir kehabisan pewangi ketiak, saya menjadi panik. Kebimbangan saya semakin bertambah dan saya rasa bagai nak gila.

“Tanpanya, saya mungkin menjadi individu yang berbeza,” katanya. Walaupun pewangi ketiak sebahagian besarnya diperbuat daripada minyak dan lilin, bahan utamanya ialah aluminium yang boleh menyebabkan demensia, serangan secara tiba-tiba, malah juga kematian. Teman lelaki Nicole dan rakannya, Zhakia bimbang dengan kesihatan gadis itu dan akhirnya memujuknya untuk berjumpa doktor yang mengesahkan dia mempertaruhkan keadaan kesihatannya. Sejak itu, dia cuba menghentikan tabiatnya dan memakan kacang badam apabila rasa ketagih, tetapi masih memakan sedikit pewangi ketiak setiap hari.


“Ia sangat lembut kerana cair di dalam mulut saya. Pewangi ketiak memang mempunyai rasa yang unik dan tersendiri,” katanya. - Agensi

Di Bangladesh, Tentara Thaghut Kafir memukul, menyiksa dan menembak kaum muslimin

Di Bangladesh, Tentara Thaghut Kafir memukul, menyiksa dan menembak kaum muslimin. Kelakuan dari Polisi2 Kafir Bangladesh ini tidak jauh berbeda dengan kelakuan dari Tentara Thaghut Kafir Bashar Assad di Suriah dan juga tidak jauh berbeda dengan kelakuan dari Polisi2 Bangsat Penjaga & penyembah berhala garuda di Negeri yang bernama Indonesia. Hanya berani pada orang2 lemah yang tidak bersenjata. Kok bisa sama begitu kelakuannya? yaaa.. karena mereka sama2 Musyrikin. Berikut beberapa cuplikan foto-foto kebiadaban dari Tentara Thaghut Bangladesh pada Kaum Muslimin baru2 ini

SubhanAllah!

SubhanAllah! Amazing way to store food carried out by the bird as it wood woodpecker digging holes in trees to keep the fruits of walnut stock.Please Forward it to the whole Muslim Ummaah..