Saturday, May 11, 2013

Inilah ciri seorang suami !Gambar ini diambil oleh seorang jurugambar wanita di Yaman.

Kasut milik wanita ini telah rosak di satu sudut jalan, lantas suaminya memberikan kasutnya kepada isteri lalu dia berjalan kaki hanya dengan kaki ayam.

AES kini di Keadah selepas KERAjaan Haram Najib ambil alih..

Gambar Ini Ambil Di Indonesia... Mungkin Ada Cawangan UMNO Baru Buka Di Jawa Barat Kot.

 

akibatnya pr kalah...

10 Sebab Jepun Mencapai Kemajuan

:
Kredit Kpd Hj Khairol Amin Mohd Salleh yg menterjemah catatan ini, Jazahullahu Khaira:

1. Di Jepun di ajar pada awal sekolah rendah sehingga darjah enam dengan satu matapelajaran yang dinamakann “Jalan kearah Akhlak” dimana pelajar mempelajari akhlak/etika dan cara berdepan dengan orang.

2. Tidak ada kegagalan/failure pada awal sekolah rendah sehingga ke peringkat tiga pertengahan, kerana objektifnya ialah mendidik dan menanamkan konsep dan pembentukan pribadi/watak, bukan sahaja pendidikan dan indoktrinasi(dictation).

3. Jepun walaupun salah satu Negara terkaya didunia, mereka tidak mempunyai orang gaji (servants), ibu dan bapa bertanggungjawab di rumah dan keatas anak-anak mereka.

4. Kanak-kanak Jepun membersihkan sekolah mereka setiap hari selama 20min bersama-sama guru mereka. Faktor ini membawa kearah kemunculan generasi Jepun yang sederhana dan minat kearah kebersihan.

5. Kanak-kanak disekolah akan membawa berus gigi yang telah di “disinfected”/sterilkan, dan mereka membersihkan gigi mereka disekolah setiap kali lepas makan bagi mengekalkan kesihatan pada usia yang muda.

6. Pengetua sekolah akan memakan makanan pelajarnya selama setengah jam bagi memastikan keselamatan mereka, kerana pengetua menganggap pelajar adalah masa depan Jepun yang perlu diberi perlindungan.

7. Pekerja pembersihan di Jepun digelar sebagai “Jurutera Kesihatan” yang gajinya sebanyak 5000 hingga 8000 USD sebulan, tertakluk kepada ujian bertulis dan lisan.

8. Di larangan mengunakan handphone didalam tren/keretapi, restoran dan tempat-tempat yang tertutup, dan dinamakan status ‘silent’ di handphone sebagai “akhlak/etika”

9. Jika anda pergi ke restauran buffet di Jepun, anda akan dapati bahawa setiap orang akan mengambil makanan dengan kadar yang di perlukan sahaja, dan tidak akan meninggalkan apa-apa makanan diatas pingan.

10. Kadar kelambatan keretapi/tren adalah sebanyak 7 saat sahaja dalam satu tahun, ini kerana mereka adalah orang yang tahu akan nilai masa, dan gemar kepada ketepatan saat dan minit.

umno memang jahat....dulu kini dan selamanya...

dulu kata tak terima hudud pas...

Baiklah, tolak tepi isu politik, mari kita bincang isu kita melayu Islam.Kita cukup takut populasi kristian malaysia yg 9% tu kristiankan org melayu,tp kita tak pula takut akan disoal di akhirat nanti, kenapa 55% melayu tak cuba islamkan org cina yang majoritinya buddha dan kristian tu.

Bukankah teknik terbaik utk halang kristianisasi ialah islamisasi? Tapi saya lihat kerana politik melayu muslim sanggup menyerang cina bahkan menjauhkan mereka drpd Islam dengan lidah kita yang kasar.

Sejak PRU13 saya lihat kaum cina semakin dekat dgn Islam. Mereka sanggup menyokong hudud, mendengar ceramah agama Islam, dan mendapat penerangan sebenar tentang ajaran Islam.

Ini adalah masa depan dakwah yg cemerlang.

Apabila separuh daripada kaum cina memeluk Islam saya percaya lanskap politik kita akan berubah

SEBARKAN akan pengakuan yang dia dah "deleted" nie weiii..

MAKANAN KEGEMARAN RASULULAH S.A.W

1. Barli – Bagus untuk demam jika dibuat sup.

2. Kurma – Nabi berkata rumah yang tidak mempunyai kurma adalah seperti rumah yang tidak ada makanan.

3. Buah Tin – Buah dari syurga. Boleh mengubati buasir.

4. Anggur – Nabi suka buah anggur. Ia membersihkan darah, menguatkan buah pinggang, membersihkan perut

5. Madu – Ia adalah makanan segala makanan, minuman segala minuman, ubat segala ubat. Mengubati cirit birit jika dibancuh dengan air panas, membuka selera, menguatkan perut, membuang kahak. Elok diminun waktu pagi dengan air suam.

6. Tembikai (Segala Jenis) – Nabi berkata wanita mengandung tidak akan gagal melahirkan anak yang baik dari segi perwatakkan dan wajahnya.

7. Susu – Nabi berkata susu baik untuk membuang panas badan. Menguatkan belakang,memperbaiki otak memperbaharui pandangan mata, membuang kelupaan.

8. Cendawan – Baik untuk mata, perancang keluarga.

9. Minyak Zaitun – Rawatan kulit dan rambut. Melambatkan penuaan, merawat radang perut.

10. Delima – Membersihkan tubuh dari syaitan & bisikan syaitan selama 40 hari.

11. Air – Minuman terbaik. Jika dahaga hendaklah disedut perlahan-lahan. Jangan diteguk. Mudah mendapat sakit pada hati~

What makes Islam one of the fastest growing religions?


This is a simple answer if you think logically. You have to be open minded and ask yourself, with so many religions in the world, how can all be correct? Would God have so many religions to confuse humanity? No! With that in mind, use process of elimination and narrow the choices. The religion has to be a WORLD religion and not limited to the boundaries of one country, because the real God would not have trouble spreading His word across the globe. With that being said, which religions come to mind? Only Judaism, Christianity and Islam are spread all over.

Out of the 3 religions, what has the most followers? Christianity with 2.1 billion, and Islam with 1.8 billion followers. So basically out of 6 billion people in the WORLD, 4+ billion people are either a MUSLIM or a CHRISTIAN! Not only that, all 3 religions believe in the God of Abraham, or God (the One and Only Almighty). So now out of the 2 religions left, which is correct? The New Testament was written AFTER Jesus (PBUH) was no longer around. Alcohol, swine, and everything forbidden in the Old Testament was now permissible in the New Testament. How could the real God change His mind? He is not mortal... so what is going on?

Islam is the final Abrahamic religion of God. It is not a new religion but a restoration of the teachings of Moses, Christ, Noah and all other prophets.

The Quran is the final word of God and remains in tact since revelation and God Himself promised to protect the Quran till the final day. Do you know how it is protected? The human mind-- It has been memorized since day 1 word for word and passed down for generations, even today. There are hundreds of versions of the Bible, and only one Quran, which is recited the same all over the globe! Look up Hafiz. How do we know the Quran is Gods words? NO MORTAL COULD HAVE THAT DATA! Links below show what I mean.

20,000 Americans convert annually, 70,000 French annually, list goes on. Islam is the fastest growing religion simply because the truth prevails. 2 billion followers and counting.

Some people say in poor nations Muslims have higher birthrates. So does that mean in non-Islamic poor nations, there are less birthrates, such as China, India, Brazil, Mexico, Ethiopia, Thailand, Philippines, Columbia, etc? The birthrates in non-Muslim countries are the same as Muslim countries. So that theory can be put to rest. In fact, there are more poorer non-Muslim states than Muslim.


What the World says about the Fastest Growing Religion

"Islam is the fastest-growing religion in America, a guide and pillar of stability for many of our people..." [HILLARY RODMAN CLINTON, Los Angeles Times, May 31, 1996, p.3]

Already more than a billion-people strong, Islam is the world's fastest-growing religion. [ABCNEWS, Abcnews.com]

"Islam is the fastest-growing religion in the country." [NEWSDAY, March 7, 1989, p.4]

"Islam is the fastest-growing religion in the United States..." [NEW YORK TIMES, Feb 21, 1989, p.1]

Moslems are the world's fastest-growing group..." [USA TODAY, The Population Reference bureau, Feb. 17,
1989, p.4A ]

"Muhummed is the most successful of all Prophets and religious personalities. " [Encyclopedia Britannica]

"There are more Muslims in North America then Jews Now." [Dan Rathers, CBSNEWS]

"Islam is the fastest growing religion in North America." [TIMES MAGAZINE]

"Islam continues to grow in America, and no one can doubt that!" [CNN, December 15, 1995]

"The Religion of Islam is growing faster than any other religion in the world." [MIKE WALLACE, 60 MINUTES]

"I have studied him - the wonderful man - and in my opinion far from being an anti-Christ he must be called the saviour of
humanity. " [George Bernard Shaw in "The Genuine Islam"]


LINKS:
http://www.youtube.com/watch?v=9zq7iEK7m6w
http://islam.about.com/library/weekly/aa092300a.htm
http://science.howstuffworks.com/evolution/evolution10.htm
http://www.odec.ca/projects/2004/khak4a0/public_html/problems.html
http://science.howstuffworks.com/big-bang-news.htm
http://www.kaheel7.com/eng/index.php/picture-a-verse/172-smaller-than-atom
http://www.islamtomorrow.com/yusuf/priests_n_preachers.htm

FOR MORE REVERT STORIES
http://revert2islamtoday.blogspot.co.uk/

AUTHENTIC SOURCE FOR ANSWERS:
http://qa.sunnipath.com/
-Imaan

tipu terus menipu, kita tipu MELAYU.

PAS mungkin akan keluar pakatan rakyat

Info baru di terima ,PAS Kelantan tidak akan melantik Husam Musa sebagai Exco Kelantan,ini kerana PAS pusat sekarang sedang mengurang pengaruh Ahlinya yang Pro PKR dan DAP,saya dapat info PAS mungkin akan keluar pakatan rakyat tanpa bergabung dengan UMNO atau bergabung dengan UMNO ,untuk makluman ahli majlis syura ulama pas sedang berbincang, untuk menentukan halatuju PAS, apapun mengikut maklumat di terima, PAS sebenarnya menerima keputusan Pilihanraya, cuma Anwar Ibrahim dan DAP tidak menerimanya kerana ingin mendapat simpati penyokong sekali lagi,PAS tidak sama sekali terlibat dalam Hal ini, kerana kami yakin kami telah buat solat hajat di stadium dan kami terima kekalahan dengan redha.

8:45pm Batu Kawan

Keluar dalam akhbar AMERIKA

Keluar dalam akhbar AMERIKA. 1 Dunia tahu Macamana Barisan Nasional peroleh kemenangan.. PRs di khabarkan hampir 102 negara di seluruh dunia, yang akbar mereka menyiarkan artikal kemenangan BN dengan penuh.... semua faham bukan? hm.. 1 dunia sudah kenal MALAYSIA, I,m very proud to be malaysian!

Haram apikan perkauman


Prof Madya Dr Mohd Asri Zainul Abidin,
11 Mei 2013

1. Tindakan sesetengah pihak mengapi-apikan isu perkauman kebelakangan ini adalah perbuatan jahiliyyah yang diharamkan syarak. Ia boleh mengundang kemusnahan masyarakat dan negara terutama negara multi-racial seperti Malaysia ini.

Ia akan menimbulkan pelbagai sangkaan dan penilaian yang mungkin tidak berasaskan fakta yang benar. Lantas, akan menimbulkan ketegangan dan pergaduhan yang tidak berasaskan prinsip kebenaran, sebaliknya atas prejudice perkauman.

2. Antara perkara yang ditentang oleh Nabi Muhammad s.a.w ialah sikap fanatik perkauman ataupun ‘asabiyyah yang menilai kebaikan dan keburukan berdasarkan kaum bukan prinsip kebenaran dan keadilan. Islam adalah agama rentas kaum dan sempadan geografi. Keadilan Islam itu melebar merentasi perbezaan pemikiran dan agama.

3. Tiada siapa yang mampu menentukan bangsanya sebelum dia lahir samada untuk dia menjadi arab, atau melayu, atau cina atau india atau selain itu. Ia adalah ketentuan Allah, bukan atas usaha atau kejayaan seseorang. Maka hakikat ini mestilah difahami supaya kita tidak menyalahkan atau menghina seseorang atas sebab bangsa atau keturunannya kerana itu bukan pilihan atau kesalahannya.

Sebaliknya kita menilai seseorang berdasarkan perbuatan dan akhlaknya. Inilah sikap yang adil. Dosa keturunan tidak ditanggung oleh anak cucu. Dosa seseorang tidak boleh dibebankan atas orang lain yang sebangsa dengannya yang tidak terlibat dengan kesalahan itu. Allah menjelaskan prinsip ini dalam al-Quran: (maksudnya)

“dan seseorang yang boleh memikul, tidak akan memikul dosa perbuatan orang lain. dan tiadalah Kami (Allah) mengazabkan sesiapapun sebelum Kami mengutuskan seorang rasul (untuk menerangkan yang benar dan yang salah). (Surah al-Isra, ayat 15).

4. Maka, perjuangan apapun yang mahu ditegakkan, hendaklah menilai setiap insan berdasarkan kepada akhlaknya, bukan titik keturunannya. Keadilan dalam Islam buta warna bangsa dan agama sekalipun. Keadilan untuk semua. Sabda Nabi s.a.w:

“Wahai manusia! Sesungguhnya tuhan kamu sama, bapa kamu sama (Adam). Ketahuilah! Tiada kelebihan orang arab ke atas ‘ajam (yang bukan arab), atau ‘ajam ke atas arab, atau yang berkulit merah ke atas yang berkulit hitam, atau yang berkulit hitam ke atas yang berkulit merah melainkan ketakwaan” (Riwayat Ahmad dan al-Baihaqi, dinilai hasan oleh al-Albani).

Jika hal ini tidak diteliti, perkauman atau racism akan berlaku. Akan ada pihak yang teraniaya hanya kerana keturunannya walaupun mungkin dia tidak bersalah. Diskriminasi seperti ini pernah berlaku di Amerika, sehingga Martin Luther King dalam pidatonya yang terkenal ‘I have a dream’ menyebut:

“I have a dream that my four little children one day live in a nation where they will not be judged by the colour of their skin but by the content of their character”.

5. Tujuan Allah menciptakan berpuak dan berbangsa agar saling kenal mengenali antara satu sama lain. Firman Allah: (maksudnya):

Wahai manusia! Sesungguhnya Kami telah menciptakan kamu dari lelaki dan perempuan, dan Kami telah menjadikan kamu berbagai bangsa dan bersuku puak, supaya kamu berkenal-kenalan. Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang paling bertaqwa di antara kamu. Sesungguhnya Allah Maha Mengetahui, lagi Maha mendalam pengetahuanNya. (Surah al-Hujurat: 13).

Lihat dalam ayat ini, Allah memanggil “Wahai manusia!”. Panggilan yang sangat adil merangkumi setiap bangsa dan puak. Bukan panggil perkauman atau fanatik keturunan. Kata Sayyid Qutb dalam menafisrkan ayat ini:

“Penciptaan manusia berbagai bangsa dan suku puak bukan untuk berperang dan bergaduh, tetapi untuk berkenalan dan bermuwafakat. Perbezaan bahasa, warna kulit, tabiat, perangai, kelebihan dan kemampuan adalah kepelbagaian yang bukan bertujuan untuk perbalahan dan perkelahian. Sebaliknya, untuk bantu membantu dalam menunai tanggungjawab dan keperluan. Tiada bagi warna kulit, jenis bangsa, bahasa, negara segalanya itu nilai dalam timbangan Allah. Sebaliknya, di sana hanya satu timbangan yang menentukan nilai dan kelebihan manusia, iaitu “Sesungguhnya semulia-mulia kamu di sisi Allah ialah orang yang paling bertaqwa di antara kamu”. (Fi Zilal al-Quran 6/3348. Cairo: Dar al-Syuruq).

6. Maka, haram bagi seorang muslim meniupkan api perkauman yang menzalimi pihak yang tidak bersalah hanya kerana warna kulit ataupun keturunannya. Wajib kita mempamirkan keindahan kesejagatan Islam (the universality of Islam) kepada semua pihak supaya keindahan Islam dapat diterima oleh manusia.

Kalau sayalah, malu nak ngaku PM


Nik Nasri Nik Malek,
Analogi mudah: Anda (Andaikanlah nama anda itu Najeeb) bersama pasukan bolasepak anda ada 11 orang pemain. Gol di sebelah pasukan anda lebih kecil. Anda pastikan pengadil ialah adik kembar anda. Anda akan masukkan pemain tambahan bila-bila masa sahaja tanpa beritahu pengadil dan tanpa keluarkan pemain sedia ada.

Pasukan anda boleh sumbat gol dengan tangan selain anggota lain. Tidak ada istilah offside bagi pihak pasukan anda. Budak kampung kata curi ayam.

Kalau pasukan lawan sumbat gol, pengadil akan batalkan gol dengan mengatakan offside walaupun tidak benar. Pasukan anda pun terdiri dari pemain tempatan, termasuk 4 pemain import dari Bangladesh, Cambodia, Myanmar dan Indonesia.

Akhirnya pasukan anda menang 3-2, tetapi kesemua 3 gol itu dengan menggunakan tangan, offside dan pengadil hadiahkan penalti tanpa sebab.

Lalu dengan megah sambil mengangkat dada dan hidung, anda menjaja seluruh kampung bahawa pasukan bolasepak anda menang 3-2 mengalahkan pasukan lawan. Dan anda berkata pasukan andalah paling hebat dan andalah pemain terbaik perlawanan itu.

Kalau anda diletakkan dalam situasi ini, dan anda seorang yang ada maruah dan harga diri serta integriti, tergamakkah anda berbuat seperti ini?

Ini hanyalah analogi mudah yang sering kita dengar dalam ceramah pemimpin Pakatan Rakyat mengenai perjalanan pilihanraya umum atau kecil di negara Malaysia tercinta yang telah merdeka dari penjajah lebih 56 tahun ini. Namun, kerana NAFSU besar mahu terus berkuasa, segala pertimbangan akhlak mulia, harga diri, integriti hatta perkara salah-laku yang jelas dapat dilihat pun tidak dapat dinilai dengan benar.

Kalau anda masih tak faham dengan analogi di atas, memang anda seorang yang bengap!

Tsu Koon letak jawatan, Soi Lek tunggu pemilihan


Harakahdaily,
11 Mei 2013

KUALA LUMPUR: Presiden Gerakan, Tan Sri Dr Koh Tsu Koon dan Presiden MCA, Datuk Seri Dr Chua Soi Lek hari ini masing-masing mengumumkan waktu untuk pengunduran mereka.
Tsu Koon mengumumkan akan meletakkan jawatannya berkuat-kuasa 16 Mei ini bersama dengan Setiausaha Agung Gerakan, Teng Chang Yeow.

Buat sementara waktu sehingga proses pemilihan parti bermula akhir Jun ini, jawatan presiden Gerakan akan dipangku timbalannya Chang Ko Youn.

Sementara itu, Chua Soi Lek juga sudah menetapkan waktu untuk pengundurannya.

Soi Lek berkata, beliau akan berundur selepas pemilihan parti yang diadakan antara Jun dan Disember ini.

"Saya akan pergi pada masa yang sesuai apabila semuanya sudah selesai," kata beliau selepas mesyuarat Mesyuarat Majlis Presiden MCA di ibu negara hari ini.

Difahamkan tindakan kedua-dua pemimpin parti komponen BN itu dibuat sebagai bertanggungjawab terhadap prestasi hambar Gerakan dan MCA dalam pilihan raya umum ke-13 lalu.

Rahsia kenapa Umno kalah banyak di Terengganu pecah


Omak Kau,
10 Mei 2013

(Inilah rupanya rahsia kenapa Umno kalah di Terengganu...Mok kite maroh pakoh Umno)


Semua pihak tertanya-tanya apakah puncanya Umno teruk dalam pilihan raya ini di Terengganu.

Dari analisis yang dibuat serta diakui sendiri oleh MB Terengganu kemenangan amat tipis UMNO di Terengganu disebabkan para pengundi anak-anak muda memihak kepada PAS/PR dan tolak UMNO/BN.

Majoriti anak-anak muda dan pengundi baru memberikan sokongan padu kepada PAS/PR pada PRU kali ini.


Politik balas dendam bermula


Dr Azman Ibrahim,
Belum sampai 24 jam mengangkat sumpah sebagai MB bagi penggal ke 2, Ahmad Said tak tertangguh lagi untuk melempiaskan kemarahannya kepada rakyat yang telah memilih PAS sehingga mereka hanya mampu terus berada di Wisma Darul Iman dengan kelebihan 2 kerusi sahaja.

Sebagaimana yang disiarkan oleh portal berita Bernama, tiada lagi projek perumahan mampu milik di kawasan Dun dan parlimen yang dimenangi pembangkang. Kononnya selama ini kerajaan BN telah banyak mengambil alih tugas-tugas wakil rakyat PAS. Mana-mana rakyat di kawasan pembangkang yang berhajat kepada pembangunan, mereka diminta mengajukan kepada wakil rakyat pembangkang yang telah mereka pilih!

Saya sangat bersetuju dengan arahan ini kalau kenyataan ini turut disertakan dengan ketetapan bahawa mulai dari sekarang rakyat di kawasan yang diwakili pembangkang tidak lagi perlu membayar sebarang cukai sebagaimana yang dikenakan kepada rakyat yang mendiami kawasan BN. Barangan di kawasan yang diwakili pembangkang juga akan menjadi lebih murah kerana cukainya telah dikecualikan. Harga kereta, harga petrol merudum di kawasan pembangkang. Alangkah seronoknya.

Saya juga boleh bersetuju kalau jawatan pegawai pembangunan dun atau parlimen dimansuhkan dengan syarat peruntukan pembangunan dun dan parlimen berkenaan disalurkan kepada yang berhak. Siapa lagi kalau bukan wakil yang dipilih oleh rakyat.

Datuk Seri MB... Lupakah Tuan bahawa negara kita ini demokrasi. Bila Datuk Seri mengangkat sumpah sebagai MB, tentunya Datuk Seri mengangkat sumpah sebagai Menteri Besar bagi negeri Terengganu Darul Iman, bukannya MB bagi orang Umno!

Rakyat Terengganu adalah rakyat Datuk Seri sama ada mereka Pas atau Umno. Jangan Datuk Seri menggali lubang untuk memendekkan lagi hayat kerajaan Umno yang telah sedia berada di hujung tanduk.

Berlaku adillah kerana keadilan itu lebih dekat dengan taqwa.

In Pakistan media (paid u.s media) has shown the only planned (politically) violent protest.If you noticed well, then you will agree that TV channels were repeating the clips to show dirty side of protests to portray
the agenda of their masters.

Screens on this picture are taken from today's protests, and there were countless others carried away in every city, town and village of the country.
Not just muslims but also non-muslim gathered in numbers to join the protest

Shame on Pakistani media for showing us the bad side only.

Alhamdulillah , that is how we make difference.

Zionist Media failing.

The longest-serving chief of Jamaat-e-Islami (JI) and former lawmaker Qazi Hussain Ahmed died of cardiac arrest late Saturday night in the federal capital. He was 74.

Mujahid Millat Qazi Hussain Ahmed of capital alrhmh nation's last appearance

Mujahid Millat Qazi Hussain Ahmed of capital alrhmh nation's last appearance
مجاہد ملت سرمایہ امت قاضی حسین احمد علیہ الرحمہ کا آخری
دیدار

islam diman-mana

Inaugural session started — at Spring of Islam.


Inaugural session started — at Spring of Islam.

Bangladesh

this is happening in Bangladesh these days. just because real Bangla people believe in Islam and true Islam only and muslim unity but this is not what secularist and endian backed puppet government want.

Pakistan

Pakistani people has came out in support of Bangla people , a sign of muslim unity can never be broken among these two wings (who once made a great eagle together). #SaveBangladesh please pray for our brothers and sisters in Bangladesh they are now in danger as secularist are in process of massacre the real Bangla people.

Turki

Alhamdulillah , Turkish muslims are not behind in solidarity with muslim of Bangladesh.
Down with hasina wajid a culprit and a puppet of endian regime. #SaveBangladesh

Bangladesh

 killing (pre planed) of islamic scholars by the slave government of Bangladesh will not be able to crush the spirit of Islam and muslim unity among real Bangla people.
Before the Death sentence carried out,
Key points from closing speech of Allama Sayedee at Bangladesh ICT.


"I am ready to stand a thousand times on the execution stage. I do not care about death. They (Awami League) are such a government that they entirely removed "Complete Reliance and Belief in Allah" from our Constitution. After Independence, in 42 years, not a single general diary (case) was filed against me. The so-called democratic government has now filed 17 cases against me! They have shamelessly interfered with the judicial process and the game they are playing in the name of justice is now as clear to everyone as the bright sun in daylight
Justice Nizamul was ready to declare the verdict against me. But Rabbul Alameen (Allah) Himself interfered and ruled him out. I, Sayedee, am blessed with the tear-filled love of millions of people. Is this love my crime? I participated in the struggle to establish a society of Quran, is this my crime? I have accepted Allah as my sole Guardian. A great Protector. Allah, the King of the heavens and the worlds, Owner of the 'Arsh, is enough as my helper.

iraq

When Saddam decided to send his fighter jets to Iran during the war with US ( Despite 8-Years of war with Iranians, Saddam saw them more trustable than the Arab regimes that supported him in that war!) An Iraqi Su-24 Fencer on the way to Noje airbase was intercepted by two American F-15Cs, The Iraqi crew, flying low and using Electronic Warfare measures, tried to escape the American stubborn fighters. However one the F-15Cs could finally lock on the "larger Sukhoi" and subsequently fired three AIM-7M missiles but the Fencer dodged all three, using its powerful EW capabilities and Chaff. But the Americans were not giving up on this precision target so the second F-15C approached the Su-24 and fired all four Sidewinder missiles on board but again the Su-24 using the EW and Chaff, dodged all of them too ... (According to Iraqi Fighters 1953-2003 book by by BrigGen Ahmad Sadik & Tom Cooper)

lot of discussion about the catholic pope's actual reason to resign. could it be true??

http://www.nowtheendbegins.com/blog/?p=11660
lot of discussion about the catholic pope's actual reason to resign. could it be true??

tipu

mainstream media uses the same technology (sometimes) that we normally use for commercial or personal purposes, to falsify the reality but still they present it as "truth exposed" to the people and is accepted by the people of naive mentality.
Allah Knows better! 

GLORIOUS NUSRET MINE SHIP AND 18 MARCH DARDANELLES NAVAL VICTORY


Mirliva Jawad Pasha, the Commander for the stronghold of the Dardanelles, ordered that the mines be laid without delay, as a result of his dream. The Nusret Mine ship, under the command of Captain Ismail Hakki Bey, carried out this duty perfectly. Each mine that was laid out in the middle of the night of 17 March was placed upon thesea with the prayers.. Enemy ships didn't see Nusrat Mine Ship in these misty night.. That morning, having completed his duty, but afterwards Captain Ismail Hakki Bey's heart could not stand this excitement and became a martyr after suffering a heart attack.

In 18 March, when the enemy battleships entered the harbour, the mines that had been laid out the previous night began to explode. The result was that these important enemy battleships became buried in the harbour, and the attack by the enemy was warded off.

In the 1930 edition of ‘Revue de Paris’ journal, Winston Churchill analysed this event: “The main reason for so many people dying, for the heavy expense of the war, and for the sinking of 5000 trade and warships during World War I, were 26 mines that were swung on the end of a thin rope of steel laid down the previous night by the Turks.”

These are the unique blessings bestowed by Allah Most High in response to the respect and reverence shown for the Divine Speech…
-courtesy of Ottoman History

M.M.Alam

M.M.Alam
A national hero of Pakistan was a Pak air force officer during 1965 war with india, he destroyed 5 of the indian jet fighters in a matter of 1 minute during a war and altogether 9 hence setting a world record that is yet unbeaten.
He rise from Bangladesh (former East Pakistan) but after 1971 sad incident (East Pakistan becomes Bangladesh), decided to live in Pakistan.
The war hero was born on July 6, 1935, in Calcutta, India and was the eldest of 11 siblings. No one in his family before him had been part of the military, and in fact, he joined the armed forces against his father’s will. He is popularly known as M.M. Alam and was nicknamed ‘Little Dragon’. He retired in 1982 as an Air Commodore. Alam was later awarded the Sitara-i-Jurrat. He also became the first and only “Jet Ace” in one mission.
He is indeed one of the greatest Muslim heroes of modern age.
Sadly Air Commodore (retd) Mohammad Mahmood Alam passed away in Karachi in morning of 18 March after a prolonged illness.

‘Anonymous’ hacks Mossad website, gains access to data of 30,000 spies

‘Anonymous’ hacks Mossad website, gains access to data of 30,000 spies

The Anonymous hacking group says it has hacked into the website of Israel‘s Mossad spy agency, gaining access to top-secret documents.


The Internet hacking group said on its twitter page that it gained access to the personal data of more than 30,000 Israeli officials, including military officials, politicians and Mossad agents, and that it will release the information gradually.

Hacking group Anonymous has launched a series of cyber attacks against Israeli websites since November 2012 in retaliation for Israeli attacks on the Gaza Strip.

Anonymous said it had launched the OpIsrael campaign following threats by Tel Aviv to cut all Gaza's telecommunication links.

OpIsrael campaign aims at wiping Israel off the cyber world by April 7.

Shortly after the pro-Palestinian campaign was launched, dozens of Israeli websites were defaced or attacked.

Many of the sites had their homepages replaced with messages in support of Hamas and the Palestinians.

http://www.presstv.ir/detail/2013/03/26/295313/mossad-website-hacked-anonymous/

Muslim bukan pengganas

reality

Bangladesh

Demonstration against atheist (who badly insult Allah and prophet(sw) )
Dhaka.06.04.2013.

Bangladesh #Bangladesh #savebangladesh

Pakistan

#Pakistan test-fires Hatf IV Shaheen-1 ballistic #missile

Pakistan today conducted a successful launch of the Intermediate Range Ballistic Missile Hatf IV Shaheen-1 Weapon System. The missile incorporates series of improvements in range and technical parameters of the existing missile. It is capable of carrying nuclear and conventional warheads to a range of 900 Kms.
Today’s launch, whose impact point was at sea, was witnessed by Director General Strategic Plans Division Lieutenant General (Retired) Khalid Ahmed Kidwai, Chairman NESCOM Mr Muhammad Irfan Burney and other senior military officers, scientists and engineers.

Director General Strategic Plans Division Lieutenant General (Retired) Khalid Ahmed Kidwai congratulated all scientists and engineers on the successful launch. He said that the improved version of Shaheen 1 has consolidated and strengthened Pakistan’s deterrence abilities manifold. He appreciated the efforts of all personnel for their dedication and professionalism.

Bangla bunuh bangla

 Brutality in Bangladesh by Secular Gangs of Awami League with the help of RAW involvement. Thousands Muslims have been killed. Filthy Enemy Paid Media and Bloody Politicians are still Silent on all this.. May ALLAH's Curse be upon All Traitors within Muslim Ummah.

Bangladesh


بنگلہ دیش میں علما کرام کا قتل عام ۔ بنگلہ دیشی حکومت انڈیا کے کہنے پر اسلام دشمنی پر اتر آیٰی۔ 
GENOCIDE IN BANGLADESH !!!!!!! Mass killing on protesters in Dhaka at night by armed Joint forces.at least killed thousand (06-05-13). Bangladesh Police is killing thousands of Ulamas(Islamic scholars) and students of (Madrasah) Arabic schools . Today is the another black day of Bangladesh history ..In day time on 5th may police killed around 25 protesters in Dhaka while the protesters protest at Motijhil in Dhaka for implementing their 13 points demand.At evening the protesters took decision to stay on street of Motijhil Shapla Square...But at night (2:30 AM) when the protesters were sleeping the joint forces of government killing innocent protesters in street by firing , throwing tear shell ..even they conducted brutality by riot car and demolished the sleeping protesters to kill ..Not only joint forces , some ruling party's activists join to kill unarmed protesters by shot gun and stick .Some media person said joint forces have taken 5 truck of dead body to disappear..Even some journalists said the number of death will be 2500 ...now you will see the some heart broken pictures .. Where is Muslim Army??? Where is Muslim Army???? Destroy kufr powers by establishing Khilafah

Allah mahapengampun inikan pula kita manusia....

MAHASISWA BANTAH KEPUTUSAN PRU 13


SOLIDARITI MAHASISWA MALAYSIA ( SMM ) YANG DIKETUAI OLEH SAFWAN ANANG BERKATA, SMM MEMBUAT TIGA TUNTUTAN IA ITU MENOLAK KEPUTUSAN PRU 13,MEMINTA SPR YANG BARU DAN TELUS DITUBUHKAN SERTA MENDESAK AGAR PILIHAN RAYA UMUM DIADAKAN SEMULA-Malaysiakini10mei13-KeADILan Lahad Datu.

TERIMA KASIH TUAN POLIS ...... INI BARULAH DINAMAKAN POLIS BERJIWA RAKYAT ....


------------------------------------------------------------------
IGP: Tak perlu permit selagi perhimpunan aman
- 6:29PM Mei 8 2013

Ketua Polis Negara, Tan Sri Ismail Omar menjelaskan bahawa sebarang perhimpunan mesti memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan dalam Akta Perhimpunan Aman 2012, termasuk syarat pihak penganjur mesti memastikan ia adalah satu perhimpunan aman tanpa senjata.

Ismail menafikan laporan yang muncul di media malam tadi bahawa permit polis diperlukan untuk sebarang perhimpunan.

Menurutnya, perhimpunan boleh diadakan selagi penganjur memaklumkan dan bertemu pegawai polis daerah, dan ia adalah perhimpunan aman, peserta tidak boleh membawa apa-apa bentuk senjata merbahaya; tidak ada apa-apa bentuk hasutan, provokasi, untuk menggugat ketenteraman.

Penjelasan itu dibuat dalam satu kenyataan yang dikeluarkan oleh Penolong Ketua Urus Setia KPN (Komunikasi Korporat), ACP Ramli Mohamed Yoosuf hari ini.

Ramli berkata berdasarkan kepada petikan jawapan Ismail dalam sidang akhbar semalam, jelas menunjukkan beliau tidak membuat apa-apa kenyataan mengenai keperluan permit.

Laporan media semalam menyebut perhimpunan yang dirancang pembangkang hari ini merupakan perhimpunan haram berikutan penganjur tidak membuat sebarang permohonan kepada polis dan sehubungan itu, polis akan menahan peserta jika perhimpunan itu tetap diadakan.

http://www.malaysiakini.com/news/229557

Dr Garry Miller (Now Dr Abdul Ahad)

He was a very active missionary and was very knowledgeable about the Bible. This man likes mathematics so much, that's why he likes logic. One day, he decided to read the Qur'an to try to find any mistakes that he might take advantage of while inviting Muslims to convert to Christianity. He expected the Qur'an to be an old book written 14 centuries ago, a book that talks about the desert and so on. He was amazed from what he found.


He discovered that this Book had what no other book in the world has. He expected to find some stories about the hard time that the Prophet Muhammad (Peace Be Upon Him) had, like the death of his wife Khadijah (may Allah be pleased with her) or the death of his sons and daughters. However, he did not find anything like that. And what made him even more confused is that he found a full "Sura" (chapter) in the Qur'an named "Mary" that contains a lot of respect to Mary (peace be upon her) which is not the case even in the books written by Christians nor in their Bibles. He did not find a Sura named after "Fatimah"(the prophet's daughter) nor "Aishah" (the Prophet's wife), may Allah (God) be pleased with both of them. He also found that the name of Jesus (Peace Be Upon Him) was mentioned in the Qur'an 25 times while the name of "Muhammad" (Peace Be Upon Him) was mentioned only 4 times, so he became more confused. He started reading the Qur'an more thoroughly hoping to find a mistake but he was shocked when he read a great verse which is verse number 82 in Surat Al-Nisa'a (Women) that says:
“Do they not consider the Qur'an (with care)? Had it been from other than Allah, they would surely have found therein much discrepancy”.

Dr Miller says about this verse: “One of the well known scientific principles is the principle of finding mistakes or looking for mistakes in a theory until it’s proved to be right (Falsification Test). What’s amazing is that the Holy Qur'an asks Muslims and non-muslims to try to find mistakes in this book and it tells them that they will never find any”. He also says about this verse: "No writer in the world has the courage to write a book and say that it’s empty of mistakes, but the Qur'an, on the contrary, tells you that it has no mistakes and asks you to try to find one and you won’t find any."
Another verse that Dr Miller reflected on for a long time is the verse number 30 in Surat “Al-Anbiya” (The Prophets):

“ Do not the Unbelievers see that the heavens and the earth were joined together (as one unit of Creation), before We clove them asunder? We made from water every living thing. Will they not then believe?"

He says: ”This verse is exactly the subject of the scientific research that won the Noble Prize in 1973 and was about the theory of the “Great Explosion”. According to this theory, the universe was the result of a great explosion that lead to the formation of the universe with its skies and planets.

Dr Miller says: “Now we come to what’s amazing about the Prophet Muhammad (PBUH) and what’s pretended about the devils helping him, God says:

“No evil ones have brought down this (Revelation), it would neither suit them nor would they be able (to produce it). Indeed they have been removed far from even (a chance of) hearing it.” The Holy Qur'an, Chapter 26, Verses 210-212.

“When thou does read the Qur'an, seek Allah's protection from Satan the Rejected One” The Holy Qur'an, Chapter 16, Verse 98.

You see? Can this be the devil’s way to write a book? how can he write a book then tells you to ask God for protection from this devil before reading that book? Those are miraculous verses in this miraculous book! and has a logical answer to those who pretend that it’s from the devil”.

And among the stories that amazed Dr Miller is the story of the Prophet(PBUH) with Abu-Lahab. Dr Miller says: “This man (Abu Lahab) used to hate Islam so much that he would go after the Prophet wherever he goes to humiliate him. If he saw the prophet talking to strangers, he used to wait till he finishes and then ask them: What did Muhammad tell you? If he said it’s white then it’s in reality black and if he said it’s night then it’s day. He meant to falsify all what the prophet says and to make people suspicious about it. And 10 years before the death of Abu Lahab, a Sura was inspired to the prophet, named “Al-Masad”. This sura tells that Abu Lahab will go to hell, in other words, it says that Abu Lahab will not convert to Islam. During 10 years, Abu Lahab could have said: “Muhammad is saying that I will not become a Muslim and that I will go to the hell fire, but I’m telling you now that I want to convert to Islam and become a Muslim. What do you think about Muhammad now? Is he saying the truth or no? Does his inspiration come from God?”. But Abu Lahab did not do that at all although he was disobeying the prophet in all matters, but not in this one. In other words, it was as if the prophet(PBUH) was giving Abu Lahab a chance to prove him wrong! But he did not do that during 10 whole years! he did not convert to Islam and did not even pretend to be a Muslim!! Throughout 10 years, he had the chance to destroy Islam in one minute! But this did not happen because those are not the words of Muhammad (PBUH) but the words of God Who knows what’s hidden and knows that Abu Lahab will not become a Muslim.

How can the prophet (PBUH) know that Abu Lahab will prove what is said in that Sura if this was not inspiration from Allah? How can he be sure throughout 10 whole years that what he has (the Qur'an) is true if he did not know that it’s inspiration from Allah?? For a person to take such a risky challenge, this has only one meaning: that this is inspiration from God.

“Perish the hands of the Father of Flame (Abu Lahab)! perish he! No profit to him from all his wealth, and all his gains! Burnt soon will he be in a Fire of blazing Flame! His wife shall carry the (crackling) wood; As fuel! A twisted rope of palm-leaf fibre round her (own) neck!” The Holy Qur'an, Chapter 111.

Dr Miller says about a verse that amazed him: One of the miracles in the Qur'an is challenging the future with things that humans cannot predict and to which the “Falsification Test” applies, this test consists of looking for mistakes until the thing that is being tested is proved to be right. For example, let’s see what the Qur'an said about the relation between Muslims and Jews. Qur'an says that Jews are the major enemies for Muslims and this is true until now as the main enemy for Muslims are the Jews.

Dr Miller continues: This is considered a great challenge since the Jews have the chance to ruin Islam simply by treating Muslims in a friendly way for few years and then say: here we are treating you as friends and the Qur'an says that we are your enemies, the Qur'an must be wrong then! But this did not happen during 1400 years!! and it will never happen because those are the words of The One who knows the unseen (God) and not the words of humans.

Dr Miller continues: Can you see how the verse that talks about the enmity between Muslims and Jews constitutes a challenge to the human mind?

“Strongest among men in enmity to the Believers wilt thou find the Jews and Pagans; and nearest among them in love to the Believers wilt thou find those who say, "We are Christians": because amongst these are men devoted to learning and men who have renounced the world, and they are not arrogant. And when they listen to the revelation received by the Messenger, thou wilt see their eyes overflowing with tears, for they recognize the truth: they pray: "Our Lord! We believe; write us down among the witnesses” The Holy Qur'an, Chapter 5, Verses 82-84.

This verse applies to Dr Miller as he was a Christian but when he knew the truth, he believed and converted to Islam and became a herald. May Allah support him.

Dr Miller says about the unique style of the Qur'an that he finds wonderful: No doubt there is something unique and amazing in Qur'an that is not present anywhere else, as the Qur'an gives you a specific information and tells you that you did not know this before. For example:

"This is part of the tidings of the things unseen, which We reveal unto thee (O Prophet!) by inspiration: thou was not with them when they cast lots with arrows, as to which of them should be charged with the care of Maryam: nor was thou with them when they disputed (the point)” The Holy Qur'an, Chapter 3, Verse 44.

“Such are some of the stories of the Unseen, which We have revealed unto thee: before this, neither thou nor thy People knew them. So persevere patiently: for the End is for those who are righteous” The Holy Qur'an, Chapter 11, Verse 49.

“Such is one of the stories of what happened unseen, which We reveal by inspiration unto thee: nor was thou (present) with them when they concerted their plans together in the process of weaving their plots” The Holy Qur'an, Chapter 12, Verse 102.

Dr Miller continues: “No other holy book uses this style, all the other books consist of information that tells you where this information came from. For example, when the Holy Bible talks about the stories of the ancient nations, it tells you that a this King lived in a this place and a that leader fought in that battle, and that a certain person had a number of kids and their names are. But this book (Bible) always tells you that if you want to know more, you can read a certain book since that information came from that book”.

Dr Garry Miller continues: “This is in contrary to the Qur'an which gives you the information and tells you that it’s new!! And what’s amazing is that the people of Mecca at that time (time of inspiration of those verses) used to hear those verses and the challenge that the information in those verses was new and was not known by Muhammad (PBUH) nor by his people at that time, and despite that, they never said: We know this and it is not new, and they did not say: We know where Muhammad came from with those verses. This never happened, but what happened is that nobody dared to say that he was lying to them because those was really new information, not coming from the human mind but from Allah who knows the unseen in the past, the present and the future”.
Download Dr Gary Miller (Now Dr Abdul Ahad) work "The Amazing Quran" from this link
http://www.thetruecall.com/downloads/AmazingQuran.pdf

read and listen to his further lectures...
http://www.discoveringislam.org/dr_gary_miller.htm

Peniaga nasi kandaq di awal kurun 19. Semuanya masih berkaki ayam. Selipar jepun pun masih kat jepun lagi. hehehe

JAHANAM BN....

Terima kasih banyak2 BN...
Harga sebelum PRU13 ialah rm8.50sen
Hari ni harganya rm9.60sen...
Tempat anda bagaimana??? 

Lebih menakjubkan Sabah pada tempoh 2004-2008 pertambahan pengundi baru 83.7%?

Lebih menakjubkan Sabah pada tempoh 2004-2008 pertambahan pengundi baru 83.7%? Bukankah ini petanda wujudnya pengundi hantu sebagaimana yang didedahkan oleh RCI baru-baru ini.

http://bm.harakahdaily.net/index.php/berita-utama/19047-kadar-pertambahan-pengundi-yang-meragukan#.UYzI8xDDAvC