Thursday, March 7, 2013

.BERITA TELAH BOCOR DI MANILA

KUALA LUMPUR 4 MAC: Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak didesak menjelaskan ‘perjanjian’ dengan Sultan Sulu sebagaimana didedah Pengerusi Pengasas Barisan Pembebasan Islam Moro (MILF), Nur Misuari seperti dilapor baru-baru ini.
Ahli Parlimen Sungai Petani, Johari Abdul berkata, Najib selaku individu bertanggungjawab tidak boleh membisu dalam isu tersebut kerana melibatkan kedaulatan negara dan keselamatan rakyat Sabah khususnya.
“Kita nak tahu apa yang mereka (penceroboh) tuntut sehingga bawa senjata. Najib tak boleh diam. Dia kena jelaskan apa yang dijanjikan kepada kumpulan penceroboh sehingga mereka sanggup bunuh polis kita.
“Mereka datang bukan nak shopping, tapi dengan senjata. Maksudnya mereka nak berperang. Objektifnya jelas untuk tuntut sesuatu,” kata Johari ketika dihubungi

Pakatan mahu Parlimen bincang isu keselamatan Sabah
Koh Jun Lin | 11:57AM Mac 4 2013
dikemaskini "Perkara ini menjadi persoalan rakyat macam mana penceroboh boleh bolos kawalan keselamatan. Sebab itu kita minta kerajaan perjelaskan melalui pembentangan kertas putih di Parlimen," kata MP Pokok Sena Mahfuz Omar


KAH KAH KAH
KAH KAH KAH
KAH KAH KAH

woit...BERITA TELAH BOCOR DI MANILA...kah kah kah...

kah kah kah...NAJIB ADA BUAT JANJI DENGAN SULTAN SULU... kah jkah kah..

kah kah kah.... INI DI PANGGIL BRIMS... kah kah kah..

woit...DALAM PARLIMEN SILA TANYA APA JANJI NAJIB...kah kah kah..

No comments:

Post a Comment